• pasterkamp-logo

• logo pixel
  • de struunhoeve

Jeugdschaatsen

IJsvereniging Warder-Oosthuizen zal deze winter weer schaatslessen verzorgen op de kunstijsbaan in Hoorn. Deskundige begeleiders leren de kinderen (beter) schaatsen en tot slot kan iedere deelnemer een echt schaatsdiploma halen. Op zaterdag 22 december 2018 is de eerste les en de laatste les is op zaterdag 9 maart 2019 met dan als afsluiting een mini West-Friesland-tocht. Ons lesuur is van 09.55 tot 10.55 uur (van 10 tot 11 uur).

De ouders verzorgen zelf het vervoer. Hier volgt later nog bericht over.

• Voor ouders die al lid zijn is dit jaar de bijdrage € 48,00 p.p.
  • Voor ouders die nog geen lid zijn is de bijdrage € 67,00.

Dit bedrag is inclusief een gezinslidmaatschap voor het lopende (2017/2018), het komende seizoen (2018/2019) en administratiekosten. Elk volgend kind € 48,00.

Het betreffende bedrag graag overmaken op onze bankrekening NL86RABO 036.73.61.272 onder vermelding van de voor- en achternaam van het kind. Je kunt deelnemen als:

• je basisschoolleerling en tenminste 7 jaar oud bent (peildatum 31 december 2018);

• je onderstaande strook uiterlijk 20 november inlevert, of de gegevens mailt;
  • je ouders lid zijn/worden van onze vereniging;
  • je de eigen bijdrage voldoet voor 1 december a.s.

Alle deelnemers ontvangen een toegangspas per mail, welke geprint kan worden of op een GSM getoond kan worden bij de ingang. Het is verplicht het toegangsbewijs steeds bij je te hebben en bij binnenkomst op de ijsbaan te tonen.
Het dragen van handschoenen tijdens het schaatsen is verplicht. Zorg voor gemakkelijke kleding.
De jongere deelnemers adviseren wij met klem gebruik te maken van Zandstra easy gliders en stevige schoenen, of kinderschaatsen met vaste hoge schoenen. Geen hockey- of kunstschaatsen.

Aanmelden Jeugdschaatsen: klik hier voor het aanmeldformulier

IJsvereniging Warder-Oosthuizen

Tunnelpad 9
1474 MZ  Oosthuizen
Tel:
Kantine: 06 30195224
Secretariaat: 0299 633513

facebook icoon  Volgs ons op Facebook!

schaatsen met schild