• pasterkamp-logo

• logo pixel
  • de struunhoeve

Jeugdschaatsen

IJsvereniging Warder-Oosthuizen zal deze winter weer schaatslessen verzorgen op de kunstijsbaan in Hoorn. Deskundige begeleiders leren de kinderen (beter) schaatsen en tot slot kan iedere deelnemer een echt schaatsdiploma halen. Op zaterdag 23 december 2017 is de eerste les en de laatste les is op zaterdag 10 maart 2018 met dan als afsluiting een mini Westfriesland-tocht. Ons lesuur is van 09.55 tot 10.55 uur (van 10 tot 11 uur). De ouders verzorgen zelf het vervoer naar Hoorn en terug. Hier volgt later nog bericht over. Dit jaar is de eigen bijdrage € 47,00 p.p. voor entree en overige kosten. Dit bedrag graag overmaken op onze bankrekening NL86RABO 036.73.61.272 onder vermelding van de voor- en achternaam van het kind.

Je kunt deelnemen als:

• je basisschoolleerling en tenminste 7 jaar oud bent (peildatum 31 december 2017);
  •  je onderstaande strook uiterlijk 19 november inlevert, of de gegevens mailt;
  •  je ouders lid zijn van onze vereniging;
  •  je de eigen bijdrage voldoet voor 10 december a.s.

Ouders die nog geen lid zijn, betalen € 19,00 extra, dit is inclusief een gezinslidmaatschap inclusief kinderen t/m 15 jaar).In totaal dus € 66,00.

Alle deelnemers ontvangen een pasje, dat wordt bezorgd voor de eerste les. Het is verplicht het pasje steeds bij je te hebben en bij binnenkomst op de ijsbaan te tonen. Het dragen van handschoenen is verplicht. Zorg voor gemakkelijke kleding. De jongere deelnemers adviseren wij met klem gebruik te maken van Zandstra easy gliders, absoluut geen hockey- of kunstschaatsen.

Aanmelden Jeugdschaatsen: klik hier voor het aanmeldformulier

IJsvereniging Warder-Oosthuizen

Tunnelpad 9
1474 MZ  Oosthuizen
Tel:
Kantine: 06 30195224
Secretariaat: 0299 633513

facebook icoon  Volgs ons op Facebook!

schaatsen met schild