• pasterkamp-logo

• de struunhoeve

Lid worden en Privacy

Lid worden van IJsver. Warder-Oosthuizen

Redenen om lid te worden van onze vereniging.
- Schaatsen op een natuurijsbaan die als één van de eersten in de regio open gaat.
- Het ijs wordt met moderne machines onderhouden
- Wij hebben een kantine waar het altijd gezellig is.
- Wij hanteren ouderwetse prijzen in de kantine.
- Wij organiseren, tegen een vergoeding, elke winter jeugdschaatslessen voor de kinderen
(7 t/m 12 jaar) van onze leden op de ijsbaan in Hoorn.
- Onze contributie behoort tot de laagste in de regio.

Er kan gekozen worden uit:
- Gezinskaart, ouders + kinderen t/m 15 jaar: € 8,00 per jaar
- Persoonskaart, 1 persoon: € 5,00 per jaar
Voor beide geldt dat er eenmalig € 3,00 administratiekosten betaald moeten worden.

Wij innen de contributie jaarlijks per 1 oktober, bij voorkeur via een doorlopende machtiging.

Vul de machtiging in en stuur die naar het adres op de machtiging.

Privacy

- Voor het innen van de contributie en rondbrengen van de contributiekaarten gebruiken wij uw naam en adresgegevens.
Bij betaling via automatische incasso gebruiken wij het door U opgegeven IBAN nummer.
Eventueel bij ons bekende e-mailadressen worden gebruikt voor correspondentie tussen bestuur en betreffend lid.
Bovengenoemde gegevens worden niet aan derden verstrekt en uit onze administratie verwijderd zodra het lidmaatschap wordt beeindigd.
- Ten behoeve van het aanvragen van abonnementen bij de Baan Vereniging Hoorn (BVH) geven wij naam, adres, geboortedatum en m/v van schaatsers door aan de BVH.
De BVH heeft met alle aangesloten verenigingen een verwerkersovereenkomst afgesloten.
Naam en geboorte datum gebruiken wij voor het aanmaken van schaatsdiploma's.
E-mail adressen worden gebruikt voor het verstrekken van informatie aan ouders en jeugdschaatsers.
- Tijdens onze aktiviteiten op de ijsbaan in Hoorn en onze ijsbaan in Oosthuizen kunnen foto's gemaakt worden welke op onze website of Facebook pagina geplaatst worden.
Wanneer U niet wilt dat U of uw kinderen herkenbaar in beeld komen, kunt U dit op voorhand aangeven bij de secretaris van de vereniging.
Bij problemen na plaatsing kunt u ook contact opnemen en zullen wij zorgdragen voor een oplossing.
- Wij kunnen uiteraard geen verantwoording nemen voor beeldmateriaal wat door derden op sociale media wordt geplaatst.

.

IJsvereniging Warder-Oosthuizen

Tunnelpad 9
1474 MZ  Oosthuizen
Tel:
Kantine: 06 30195224
Secretariaat: 0299 633513

facebook icoon  Volgs ons op Facebook!

schaatsen met schild